Maak je bestelling vóór 18/07 voor tijdige levering. Bestellingen na die datum worden verzonden na ons jaarlijks verlof, vanaf 05/08/2024.

home
categorieën
winkelmand
account
menu

"Order now! Wordt verstuurd op 14 oktober!"

‘Curves met een doel!
Steun Think Pink met onze exclusieve 'Curved' plateauschalen’

Onze nieuwe Curved Collection viert deze vrouwen in al hun glorie. Deze unieke plateauschalen zijn niet alleen een ode aan het vrouwelijk lichaam, maar ook aan de kracht en veerkracht van vrouwen die borstkanker hebben overwonnen of nog steeds in het traject zitten. Deze dames stralen! En dat omdat ze gesteund werden (of nog steeds) tijdens hun revalidatie. En nu kan ook jij je steentje bijdragen!

Boobs,
but make it art!

Met prachtige designs in de herkenbare, happy Val Pottery colors zijn deze schalen een feest voor het oog én voor het hart. En het mooiste! Er zijn slechts 600 stuks beschikbaar – dus wees er snel bij, want first come, first served! 
Voor elke verkochte schaal doneren we 5 euro aan Think Pink om vrouwen te ondersteunen in hun strijd en herstel tegen borstkanker. 
 
Deze limited edition schalen zijn verkrijgbaar via onze webshop en in onze verkooppunten. Een schaal vol curves in een organische, ovale vorm in een prachtige giftbox. Tijd om je steun te laten zien want schoonheid zit in elke ronding, klein of groot. 
 
Boobs for a cause! Doe mee, maak een verschil en geniet van een extraordinary design met een prachtig verhaal. 
  • Borden

    Think pink platters

    Beoordeeld 0 van de 5
     135,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina