Bestel je cadeautjes vóór 20/12 voor tijdige levering. Bestellingen na die datum worden verzonden na ons kerstverlof, vanaf 2/01/2024.

home
categorieën
winkelmand
account
menu

How it all started…

Pottery, eerst een hobby, dan een passie. Ondertussen is het onlosmakelijk en essentieel deel van mijn leven. Mijn voorliefde voor interieur en gezelligheid druk ik rechtstreeks uit met mijn handen, een bol klei en een draaiende schijf. 

VaasTest

100% handgemaakt

Schilderwerk

Kleurrijk stuks

Handmade

Handmade products

Valérie Maenhout van Val Pottery

Handmade in Portugal

Elk stuk wordt met de grootste zorg en oog voor detail gemaakt door vakmensen in Portugal. Geen enkele machine wordt gebruikt tijdens het maakproces.

Traditioneel Portugees vakmanschap

De creatieve leiding ligt in de zelfzekere handen van Valerie, de productie gebeurt tegenwoordig in ons Portugees atelier. Antonio en zijn team hebben een jarenlange ervaring en maken alle designs volledig met de hand.

De Val Pottery signature

Onze collecties herken je zo in elke keukenkast– of lade. Kleurrijk, happy en natural. Levendige designs die je nergens anders vindt. Zelfs niet bij ons, want elke individuele creatie is uniek!

Component 1 – 19

Een eigen
collectie
creëren?

In ons atelier is er ook plek voor andere merken! Wij helpen jou graag verder met het ontwerpen en produceren van je eigen lijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Val Pottery in
de Press